26 Ağustos 2011 Cuma

Bir Kızımız Olacak

Kız çocuğu
İnsan hayatı o kadar enteresan bir serüven ki: içerisinde doğumla başlayan ve ölüme uzanan o ince uzun yolda çok güzel ve bir o kadar değişik olguları barındırıyor.

İşte bu nedenle; o beklenen cümleyi eşimden ilk defa duyduğumda şaşkınlık içerisinde kalmıştım. O iki kelime ne kadarda etkilemişti beni. "Baba olacaksın..." dediğinden bu yana tam tamına 20 hafta yani yaklaşık 5 ay geçti.

Boş durmayıp blogumda bu güzel durumu anlatmak istedim. "Baba Oluyorum..." isimli yazımda babalık sıfatını almadan önce neler düşündüğümü paylaştım sizlerle.

Efendim geçen günlerin artından ultrason sonucunda "kız babası" olacağımız da netleş oldu. Bu ne demek oluyordu eşim ve benim için. Erkek mi? olacak.Kız mı? olacak muhabbetleri sona erdi sizin anlayacağız.

Şimdi di: kızımızın ismi ne olacak? sorusu ile tatlı bir telaş içindeyiz. Eğer bu konuda yardımcı olur ve daha doğmamış olan kızımıza isim arayışımızda bize yardımcı olursanız seviniriz.

Tabii: aklımızda birkaç isim var. Ama bizim için kafi gelmiyor bu isimler. Bu nedenle doğacak olan evladımıza daha güzel isimler bulmak içinde bu yazıyı yazmamın faydalı olacağını düşündüm.

Kızımıza isim önerecek olan dostlar yorum hanesine aklından geçen kız çocuğu isimlerini ve anlamlarını yazarak bize yardımcı olabilir.

Öneri de bulunacak olan dostlara şimdiden teşekkürler. Saygılar.

2 yorum:

  1. dünya.hayalden.ibaret26 Ağustos, 2011

    internette gezinirken sitenize denk geldim.allah allah analı büyütsün.kızınıza isim olarak önerim: ela. anlamıysa: sarıya çalan kestane rengi, göz rengi demek :)

    YanıtlaSil
  2. Birsel_Banazlı28 Ağustos, 2011

    Kız çocuklarına bayılıyorum benimde iki kızım var kızlarımın isimlerini öneriyorum bu arada kız çocukları çok tatlı oluyor...

    Nihal : Fidan, taze sürgün. İnce ve düzgün vücutlu sevgili.
    Suzan : Yakan, yakıcı. Yanan; ateşli, coşkulu.

    YanıtlaSil

Yorum yap: